تصویر

به گزارش روابط عمومي بيمارستان فوق تخصصي سينا اراك، اولين جلسه تومور بورد بيمارستان فوق تخصصي سينا با موضوع تومورهاي مغز و نخاع با حضور پزشكان فوق تخصص و متخصص، در اين مجموعه درماني با هدف ارائه بهترین خدمات در زمینه درمان تومورها برگزارشد.

تصویر

نزهت السادات شفيعي سرپرستار بلوك زايمان بيمارستان فوق تخصصي سينا اراك انجام زايمان بدون درد، زايمان با حضور همسر و برگزاري كلاس هاي آموزشي حتي براي افرادي كه قصد زايمان در اين مركز درماني ندارند را از ويژگي هاي بلوك زايمان بيمارستان سينا عنوان كرد و گفت: امكان بازديد مادران باردار از اين مركز درماني براي آشنايي با ظرفيت ها و شرايط وجود دارد.

تصویر

به گزارش روابط عمومی بیمارستان فوق تخصصی سینا اراک،  دفتر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی از واحد آمار بیمارستان فوق تخصصی سینا اراک تقدیر به عمل آورد.

تصویر

طبق برنامه ریزی واحد آموزش و توانمندسازی و نیز روابط عمومی بیمارستان فوق تخصصی سینا اراک همایش "عطر آشنایی و سلامت معنوی" با حضور حجت الاسلام ابوالفضل صابری، مجید افشاری مدیر، فریده فراهانی مترون و پرسنل بیمارستان با عایت پروتکل های بهداشتی برگزار شد.

تصویر

به گزارش روابط عمومي بيمارستان فوق تخصصي سينا اراك، به مناسبت شروع هفته بسيج ملي تغذيه وبينار "تغذيه سالم براي پيشگيري از كرونا" در بيمارستان فوق تخصصي سينا اراك براي پرسنل باليني و غير باليني در دو روز متوالي با برنامه ريزي واحد آموزش و توانمندسازي و همكاري كارشناسان واحد فناوري اطلاعات اين مركز درماني به صورت آنلاين برگزار شد.

تصویر

دكتر طاهراحمدي عضو هيات مديره سازمان نظام پزشكي استان مركزي، تشكيل شوراي پژوهش كه بخش دولتي با محوريت دانشگاه علوم پزشكي و بخش خصوصي با محوريت بيمارستان فوق تخصصي سينا اراك است، مي تواند نقطه عطف در بخش درمان، بهداشت و علم پزشكي براي استان مركزي باشد.

تصویر

دكتر مرتضي صديقي رييس بيمارستان فوق تخصصي سينا اراك تاكيد كرد: اين مجموعه درماني دست آوردهاي گسترده پژوهشي در زمينه هاي مختلف به ويژه درمان ناباروري، سرطان و آزمايشگاه دراختيار دارد كه در قالب همكاري مشترك مي توان از اين دست آوردها به صورت هدفمند بهره برد.

تصویر

دكتر كمالي معاون تحقيقات و فناوري دانشگاه علوم پزشكي استان مركزي ضمن تقدير از نگاه پژوهش محور رياست بيمارستان فوق تخصصي سينا اراك از تشكيل هسته پژوهش بخش خصوصي در شوراي پژوهش دانشگاه علوم پزشكي با محوريت بيمارستان فوق تخصصي سينا اراك خبر داد.

تصویر

دكتر مرتضي صديقي رييس بيمارستان فوق تخصصي سينا اراك تاكيد كرد: تست PCR در آزمايشگاه سينا اراك با استفاده از مجهزترين دستگاه ها و همكاري تيم مجرب انجام مي شود.

تصویر

مجيد مشهدي ميقاني معاون اشتغال و توانمندسازي كميته امداد امام خميني(ره) با حضور در دفتر پرستاري بيمارستان فوق تخصصي سينا اراك ضمن تبريك روز پرستار به پرستاران و كمك پرستاران اين مجموعه درماني، خدمت شايسته و تجلي حس وظيفه شناسي را خصلت ويژه پرستاران عنوان كرد.

تصویر

مرکز جامع تصویربرداری بیمارستان فوق تخصصی سینا اراک با ارائه خدمات شبانه روزی با جدیدترین دستگاه های روز دنیا خدمتي شايسته را به هم استاني ها و هموطنان گرامي ارائه مي نمايد.

تصویر

از آنجایی که الکل قابل اشتعال است بهتر است از نگه داری و استفاده غیراصولی مواد ضدعفونی کننده حاوی الکل در مکان های سربسته مثل خودرو خودداری کنیم، همچنین در صورت پخش مواد ضدعفونی کننده حاوی الکل در خودرو با کوچکترین جرقه فندک، گرم شدن خودرو در آفتاب و روشن کردن خودرو، امکان آتش سوزی وجود دارد، باید بسیار دقت کرد.

تصویر

از هوشياري خبري نيست، چشم هاش بي حركت است و علائم حياتي اش با كمك دستگاه هايي كه به او وصل است نگه داشته شده پزشكان مي گويند خونريزي مغزي دارد و به سرعت به ICU بيمارستان سينا اراك منتقل مي شود.

تصویر

با برنامه ريزي انجام شده در بيمارستان فوق تخصصي سينا اراك و حمايت رياست و مديريت بيمارستان، تخت ويژه بيماران كرونايي براي حمل  و جابجایی بيماراني كه به دلايل مختلف به اين مركز مراجعه و درگير با كرونا ويروس هستند  ، طراحی  شد.

تصویر

به گزارش روابط عمومي بيمارستان فوق تخصصي سينا اراك، كارگاه مديريت پسماند به همت واحد آموزش و توانمندسازي و همكاري كارشناسان فناوري اطلاعات بيمارستان فوق تخصصي سينا اراك به صورت آنلاين با حضور بيش از 40 شركت كننده برگزار شد.

صفحه 1 از 13