تصویر

مجيد افشاري مدير اين مجموعه درماني از اعطا تائيديه كتبي كنسولگري عراق به بيمارستان فوق تخصصي سينا اراك خبر داد.

تصویر

تيم ارزياب اعتبار بخشي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي از مجموعه فوق تخصصي سينا اراك بازديد به عمل آوردند. در اين بازديد برنامه هاي تمامي واحدهاي اداري، درماني و پاراكلينيك مورد بررسي دقيق قرار گرفت.

تصویر

كلاس ارگونومي براي پرسنل بيمارستان فوق تخصصي سينا اراك توسط جناب آقاي دكتر زارع و با برنامه ريزي واحد آموزش و توانمندسازي اين مجموعه درماني، برگزار شد.

تصویر

امروز جناب آقاي جعفري مدير كل دفتر امور اجتماعي و فرهنگي استانداري استان مركزي با حضور در بيمارستان فوق تخصصي سينا اراك و ديدار با رييس و مدير اين مجموعه درماني، از بخش هاي مختلف بازديد به عمل آوردند.

تصویر

امروز با حضور سركار خانم مصلحي كارشناس ارشد شيردهي دانشگاه علوم پزشكي اراك كلاس آموزشي تغذيه با شير مادر و تماس پوستي ويژه  پرستاران و ماماهاي اين مركز درماني برگزار شد.

تصویر

به گزارش روابط عمومي بيمارستان فوق تخصصي سينا ارك، با حكم رئيس فدراسيون ورزش كارگري كشور، جناب آقاي مجيد افشاري مدير بيمارستان فوق تخصصي سينا اراك و جناب آقاي عبدالرضا عزيزي مدير بخش درمان ناباروري رستاك بيمارستان سينا به عنوان عضو هئيت رئيسه ورزش كارگري استان مركزي منصوب شدند.

تصویر

سنگ شكني بوسيله دستگاه سنگ شكن R.WOLFآلمان كه دربيمارستان فوق تخصصي سينا نصب گرديده، یکی از کم عارضه ترین راه های درمان سنگ های ادراری در بزرگسالان و اطفال میباشد. این روش بصورت سرپایی انجام میگیرد. دستگاه از خارج با بدن بیمار تماس پیدا کرده و به کمک امواج مافوق صوت . بدون هیچگونه عمل جراحی باعث خرد شدن سنگهای سیستم ادراری میگردد.

تصویر

امروز با حضور جناب آقاي دكتر صديقي رييس و جناب آقاي مجيد افشاري مدير بيمارستان فوق تخصصي سينا اراك به "مناسبت گراميداشت روز مهندس" از واحدهاي فناوري اطلاعات، تجهيزات پزشكي و فني مهندسي اين مجموعه درماني به پاس خدمت صادقانه و تلاش براي پيشبرد اهداف اين مجموعه درماني تقدير به عمل آمد.

تصویر

تیم فوتسال بیمارستان فوق تخصصی سینا اراک با برد مقابل حریفان خود در مسابقات لیگ فوتسال مناطق کشور به مرحله نیمه نهایی صعود یافت.

تصویر

به گزارش روابط عمومي بيمارستان فوق تخصصي سينا اراك، تيم فوتسال بيمارستان فوق تخصصي سينا اراك در دومين روز مسابقات ليگ مناطق فوتسال به مصاف تيم "علم و ادب سلماس" رفت و با برد مقابل اين تيم به مرحله بعد صعود يافت.

تصویر

تقدیر معاونت درمان و رییس واحد اهداء عضو دانشگاه علوم پزشکی اراک از مجید افشاری مدیر بیمارستان فوق تخصصی سینا اراک

تصویر

بيمارستان فوق تخصصي سينا اراك مجهز به بروزترين امكانات در بخش زايمان و با حضور كادري مجرب، محيطي مناسب و امن براي مادران و نوزادان ايجاد نموه است.

تصویر

امروز با حضور مسئولين بيمارستان فوق تخصصي سينا اراك از مجموعه حسابداري اين مركز درماني به مناسبت "روز جهاني حسابداري" به پاس تلاش متعهدانه با اهدا لوح سپاس تقدير به عمل امد.

تصویر

به گزارش بيمارستان فوق تخصصي سينا اراك، امروز با حضور رئيس و مدير اين مجموعه درماني از منشي ها و پرسنل پذيرش در واحدهاي مختلف اين مجموعه درماني به پاس تلاش شبانه روزي تقدير و تشكر به عمل آمد.

تصویر

به گزارش روابط عمومی بيمارستان فوق تخصصي سينا اراك، امروز با حضور مدير اين مجموعه درماني از دكتر صديقي، دكتر خالقي و دكتر اسفندياري پزشكان متخصص پاتولوژي آزمايشگاه تخصصي اين مجموعه درماني تقدير به عمل آمد.

صفحه 1 از 18