تصویر

به گزارش روابط عمومی بیمارستان فوق تخصصی سینا اراک، کلاس آموزشی "آشنایی با قوانین و مقررات" توسط واحد آموزش و توانمندسازی برای پرسنل جدید این مجموعه درمانی برگزار شد.

تصویر

اعمال جراحی ارتوپدی از جمله عمل های جراحی است که در مجموعه جراحی این مرکز درمانی توسط متخصصین و پزشکان فوق تخصص متبحر انجام می پذیرد.

تصویر

به گزارش روابط عمومی بیمارستان فوق تخصصی سینا اراک با حضور رییس، مدیر و مسئولین این مرکز درمانی بخش بستری جراحی(شقایق) افتتاح شد.

تصویر

به گزارش روابط عمومی بیمارستان فوق تخصصی سینا اراک، کارگاه "راهکارهایی برای کمک به فرد سوگوار" به صورت وبینار در این مجموعه درمانی برگزار شد.

تصویر

تست نوار قلب جنین بیمارستان فوق تخصصی سینا اراک به صورت شبانه روزي انجام مي شود.

تصویر

به گزارش روابط عمومي بيمارستان فوق تخصصي سينا اراك، امروز با برنامه ريزي كميته بحران و بهداشت حرفه اي و همكاري واحد آموزش و توانمندسازي بيمارستان سينا به صورت مشترك با سازمان آتش نشاني شهرداري اراك در اين مجموعه درماني برگزار شد.

تصویر

به گزارش روابط عمومي بيمارستان فوق تخصصي سينا اراك، طي يك ماه گذشته 850 تست كرونا در آزمايشگاه بيمارستان فوق تخصصي سينا اراك انجام شد.

تصویر

"كتاب كار ناباروري" به علت اصلي ناباروري مي پردازد، كتابي جامع در عين حال سرگرم كننده و مملو از تمرينات مربوط به پزشكي ذهن-بدن است كه به شما كمك خواهد كرد از زندگي لذت ببريد.

تصویر

به گزارش روابط عمومي بيمارستان فوق تخصصي سينا اراك، دكتر صديقي رييس و پرستو نوازني سوپروايزر اين مجموعه درماني در وبينار بررسي عوارض واكسن كوويد19 با حضور دكتر صادقي سده معاون درمان دانشگاه علوم پزشكي اراك و به ميزباني دانشگاه شركت داشتند و عوارض واكسن در اين وبينار مورد بررسي و تبادل نظر قرار گرفت.

تصویر

به گزارش روابط عمومي بيمارستان فوق تخصصي سينا اراك، مانور مديريت پذيرش و درمان مصدومين پر تعداد ترافيكي در بيمارستان سينا اراك برگزار شد.

تصویر

به گزارش روابط عمومي بيمارستان فوق تخصصي سينا اراك با حضور دكتر صديقي رييس، مجيد افشاري مدير، دكتر فاضلي عضو هيات مديره، پزشكان و ساير كادر درمان و پرسنل اين مجموعه درماني جشن سالگرد بيمارستان برگزار شد.

تصویر

به گزارش روابط عمومي بيمارستان فوق تخصصي سينا اراك، در دومين روز از مسابقات درون سازماني بيمارستان سينا اراك كه به مناسبت سالگرد اين مجموعه درماني در سه روز برگزار خواهد شد شركت كنندگان بازي دارت، در دو گروه بانوان و اقايان به رقابت با يكديگر پرداختند.

تصویر

بيمارستان فوق تخصصي سينا اراك جهت تكميل كادر پرستاري خود به صورت ساعتي و قراردادي اقدام به جذب نيروي پرستار ويژه مي نمايد سابقه كار در NICU ،CCU  و ICU مورد نظر مي باشد.

تصویر

به گزارش روابط عمومي بيمارستان فوق تخصصي سينا اراك، با تمهيدات در نظر گرفته شده به مناسبت چهارمين سالگرد افتتاح اين مجموعه درماني مسابقات درون سازماني سينا اراك امروز استارت زده شد.

تصویر

به گزارش روابط عمومي بيمارستان فوق تخصصي سينا اراك، كارگاه آموزشي مديريت استرس در اين مركز درماني به تسهيلگري سركار خانم دكتر شيرين كار با برنامه ريزي واحد آموزش و توانمندسازي اين مجموعه درماني برگزار شد.

صفحه 1 از 16