بهبود بيماري سرطان سينه از تشخيص تا درمان

منتشر شده در تاریخ : 1400 / 8 / 15
منبع :روابط عمومی بیمارستان فوق تخصصی سینا اراک

پرینت صفحه





اشتراک گذاری این مطلب

تصویر

به گزارش روابط عمومي بيمارستان فوق تخصصي سينا اراك، كلاس آموزشي راه هاي تشخيص و درمان سرطان سينه با حضور دكتر محقق متخصص آنكولوژي و راديوتراپي در بيمارستان فوق تخصصي سينا اراك برگزار شد.

در اين دوره آموزشي دكتر محقق در خصوص علائم ابتلا به بيماري، راه هاي تشخيص و درمان توضيحاتي را مطرح و به لزوم بررسي و چكاپ به موقع تاكيد كرد.

دكتر محقق:

در مجموع حدود 10 درصد سرطان سينه منشا ژنتيكي دارد كه همين درصد هم بايد مورد توجه ويژه قرار بگيرد، به عنوان مثال ابتلا بانوان به سرطان سينه در سن كمتر از 50 سال از مواردي است كه نياز به بررسي ژنتيكي دارد.

همچنين در بانواني كه سرطان سينه در دو سمت بدن را تجربه مي كنند، بانواني مبتلا به سرطان تخمدان و نيز يك درصد از مرداني كه به سرطان سينه مبتلا مي شوند بررسي ژنتيكي بايد صورت بگيرد.

در اغلب موارد مبتلايان به سرطان سينه تحت عمل جراحي قرار مي گيرند و در صورتي كه توانايي جسمي بيمار به دلايل مختلف از جمله كهولت سن، پايين باشد از اين رهكار درماني استفاده نمي شود.

حدود 70 درصد بيماراني كه تحت عمل جراحي قرار مي گيرند بعد از جراحي نياز به هورمون درماني دارند كه اين اقدام نتايج بهتري در بهبودي كامل خواهد داشت.

همچنين حدود 60 تا 70 درصد بيماران قبل از عمل جراحي نياز به پرتو درماني دارند و در مجموع شيمي درماني، پرتو درماني، هورمون درماني و جراحي چهار روش متداول درمان براي اين بيماران وجود دارد.

استفاده از ماموگرافي، سونوگرافي و ام آر آي در صورتي كه به موقع انجام پذيرد نقش كليدي در تشخيص بهنگام و درمان دارد.

بهتر است بانوان از سن 40 سالگي بررسي هاي غربالگري را به صورت سالانه انجام دهند كه در صورت بروز توده تشخيص به موقع انجام شود، اما افرادي كه سابقه ابتلا فاميلي دارند بهتر است در سن پايين تر اين بررسي ها را شروع كنند.

از علائم سرطان سينه احساس توده در داخل بافت سينه، زير بغل و در ناحيه گردن است كه اين موارد از شرايط اوليه محسوب مي شود.

تصویر
تصویر
تصویر