برگزاری همایش "عطر آشنایی" با حضور حجت الاسلام صابری در سینا اراک

پرینت صفحه

اشتراک گذاری این مطلب

تصویر

طبق برنامه ریزی واحد آموزش و توانمندسازی و نیز روابط عمومی بیمارستان فوق تخصصی سینا اراک همایش "عطر آشنایی و سلامت معنوی" با حضور حجت الاسلام ابوالفضل صابری، مجید افشاری مدیر، فریده فراهانی مترون و پرسنل بیمارستان با عایت پروتکل های بهداشتی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان فوق تخصصی سینا اراک، حجت الاسلام صابری ضمن قدردانی از برگزاری این همایش و نیز تاکید بر اهمیت سلامت روح و فکر در کنار سلامت جسم، گفت: سلامت روح و فکر به تدبر در خود و هستی نیاز دارد، علم پزشکی شناخت شکلگیری جسم انسان و تپش نبض او می تواند زمینه تعقل و تامل در هستی و شناخت حضور خدا باشد.

وی با تاکید بر این نکته که نماز بدون شناخت خدا نمی‌تواند موثر باشد، ادامه داد: قرآن کتاب زنده ای است که تفکر در مورد آیه های آن می تواند به خود شناسی و خدا شناسی کمک‌ کند.

حجت الاسلام صابری افزود: همان اندازه که جسم به رسیدگی نیاز دارد روح نیز به توجه نیازمند و باید بدانیم که درگاه خداوند همواره برای بازگشت بندگان باز است.

وی اظهار کرد: توجه به حضور خدا و اینکه همواره ناظر بر ما است راه را روشن می کند و نماز زمینه این توجه را فراهم می سازد، نماز یک گفت و گو است، گفت و گویی که روش و راه زندگی را نشان می دهد و در صورت انجام با تفکر است که این زمینه فراهم می شود.

وی با بیان اینکه واکسیناسیون گناه جامعه نماز است، گفت: نماز دروغین از نوع نمازهایی که امثال عمر ابن سعد می خوانند نماز حقیقی نیست، هرچه که به نماز حقیقی نزدیک شویم و تعداد افرادی که به آن می پردازند افزایش یابد گناه و فحشا در جامعه کمتر خواهد شد.