تقدیر مسئولین بیمارستان سینا اراک از سازمان آتش نشانی اراک

پرینت صفحه

اشتراک گذاری این مطلب

تصویر

به گزارش روابط عمومی بیمارستان فوق تخصصی سینا اراک، امروز به مناسبت روز آتش نشانی و ایمنی مدیر بیمارستان به همراه جمعی از مسئولین این مجموعه درمانی با حضور در سازمان آتش نشانی شهرداری اراک این روز را به مدیرعامل و آتش نشانان این مرکز تبریک گفتند.

مجید افشاری مدیر بیمارستان فوق تخصصی سینا اراک، ضمن تقدیر از زحمات آتش نشانان این مرکز، تاکید کرد: ایثار و فداکاری با آتش نشانی عجین شده است و حادثه و شهادت همواره همراه آتش نشانان است که باتوجه به این مقوله باید گفت صرفا عشق و علاقه به این شغل و نیز کمک رسانی به هم نوع است که آتش نشانان را در این راه استوار و پایدار نگه داشته است.

وی با اشاره به این نکته که مردم همواره قدردان تلاش آتش نشانان هستند، بیان کرد: امیدواریم تجهیزات لازم برای این سازمان فراهم شود که بروز حوادث در زمان خدمت رسانی به حداقل ممکن برسد.

مسعود آقازیارتی رییس سازمان آتش نشانی اراک نیز تاکید کرد: سازمان آتش نشانی اراک باتوجه به محدوده خدمت رسانی امکانات کاملی در اختیار ندارد و امکانات و تجهیزات در سطح استاندارد نیست که امیدواریم در آینده ای نزدیک این موارد رفع شود.