بازدید دکتر جمالیان رییس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی از بیمارستان سینا اراک

پرینت صفحه

اشتراک گذاری این مطلب

تصویر

دکتر جمالیان گفت: همراهی و همکاری بخش خصوصی به ویژه بیمارستان فوق تخصصی سینا اراک با بخش دولتی در ارائه خدمات به مردم از زمان شیوع کرونا قابل تقدیر است و این مجموعه درمانی تجهیزات و امکانات درمانی و رفاهی در سطح قابل قبول و مطلوب دارد که بخش قابل توجهی از نیاز جامعه را پاسخ می دهد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان فوق تخصصی سینا اراک، دکتر جمالیان در حاشیه بازدید از بخش های مختلف این مجموعه درمانی، بیان کرد: بحران کرونا شرایطی را ایجاد کرد که بضاعت و سرمایه دانشگاه به تنهایی برای مقابله کافی نبود به همین دلیل از بخش های خصوصی برای همکاری دعوت به عمل آمد و بیمارستان فوق تخصصی سینا اراک همکاری بسیار مطلوبی داشت.

وي ادامه داد: در بازدید امروز با تعدادی از بیماران بستری در مجموعه درمانی سینا اراک صحبت شد که رضایت کامل از این مرکز داشتند و این جای قدردانی دارد.

دکتر جمالیان در رابطه با محدودیت مراکز درمانی دولتی در ارائه خدمات با شیوع کرونا و تاثیر بخش خصوصی در خدمات رسانی گفت:  طبق دستور العمل می بایست جراحی های الکتیو کنسل می شد و به همین دلیل محدودیت هایی در بخش دولتی برای این موارد به وجود آمد و به دنبال آن به دلیل کمبود تخت، برخی بیماران نمی توانستند خدمات دریافت کنند و بخش خصوصی به ویژه بیمارستان فوق تخصصی سینا اراک کمک بسیار موثری بوده اند و مردم از این طریق و به کمک بیمه های تکمیلی خدمات دریافت کردند.

وی تصریح کرد: این ظرفیت باعث می شود که درمان های ضروری پیگیری شود در صورتی که اگر چنین ظرفیت هایی نداشتیم درمان به تعویق و بیمار با عارضه جدی مواجه می شد.

مجید افشاری مدیر بیمارستان فوق تخصصی سینا اراک نیز ضمن قدردانی از حمایت های رییس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی از بخش خصوصی گفت: نتیجه حمایت های موثر علوم پزشکی هم افزایی مطلوب و ارائه خدمات مناسب به مردم بوده است.

وی تاکید کرد: در مجموعه سینا اراک همه توان، تلاش و تخصص به کار گرفته شده است که بتوانیم با همیاری دانشگاه علوم پزشکی خدمات مورد نیاز مردم به ویژه در شرایط بحرانی شیوع کرونا و محدودیت های بخش دولتی، ارائه شود.